Kadir Gecesi mesajlari 2016

Kadir Gecesi mesajlari 2016
kadir gecesi mesajlari

kadir gecesi mesajlari

Kadir Gecesi mesajlari, bu gece İslam aleminde namazlar ve okunacak dualarla ifa edilecek. Sizde sevdiklerinizin Kadir Gecesi’ni kutlamak isterseniz, işte en g üzel Kadir Gecesi Mesajlari.

>> Ellerini aç melekler g ül koysun, g ül ü kokla ki kalbin sevgiyle dolsun. Bu d ünya sana ve sevdiklerine cennet olsun. Hayırlı Kadir Geceleriniz olsun…

>> Sevgi hak edenin, umut sabredenin, zafer inananın, mutluluk bekleyenin, bunların t üm ü senin ve sevdiklerinin olsun. Kadir Gecemiz M übarek Olsun.

>> Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, g ünahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Y üce Allah t üm dualarımızı kabul etsin. Hayırlı Kandiller.

>> Her keder bir kader ile takdir edilir. Ve kedere değil kadere boyun b ükenler nur ile temizlenir. Rabbim g üzel yazılmış bir kader ve ona tebess ümle boyun eğen bir teslimiyet nasip etsin. Dua ile hayırlı Kadir Geceleriniz olsun…

>> Y üreğine bin damla serpilsin ki y üreğin ferahlasın, g ünlerine bin tatlı mutluluk dolsun ki huzur dolu bir yaşamın olsun, bu m übarek Kadir gecesinde t üm dualarınız kabul olunsun.

>> Her yerde haddini bilen, gön ül aynasını silen, mahşerde beraat edip y üz ü g ülen kullarından eyle bizleri Ya Rabbim. Hayırlı Kadir Geceleriniz olsun…

>> Huzurlu kalpler vardır sevgiyi paylaşıp b üy ütmek için, kıymetli insanlar vardır dostluğu yaşatmak için, m übarek kandiller vardır dua etmek ve af dilemek için… Bu m übarek gecenin hakkımızda hayırlara vesile olması dileğiyle hayırlı kandiller.

>> Bu değerli Kadir gecesinde, kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin Rabbi olan bağışlayıcı ve acıyıcı y üce Allah (c.c.) t üm dualarınızı kabul etsin. Hayırlı Kandiller.

>> resimli >>Beden de baş ne ise imanda da sabır aynıdır. Başsız beden olmayacağı gibi sabırsız da iman olmaz. Kişinin söz ü aklını ve faziletini gösterir. Hayırlı Kadir Geceleriniz olsun.

>> Allah’ ü Teâla iki cihanda c ümlemizi aziz ve bahtiyar eylesin. Cennetiyle, cemaliyle m üşerref eylesin. Rıdvan-ı Ekber’ine vasıl eylesin. Kadir geceniz m übarek olsun…

>> Y üreklerin bir attığı duaların göky üz üne y ükseldiği m übarek Kadir Gecesinin hayırlara vesile olmasını ve ömr ün üz ün sağlık, huzur ve iman dolu geçmesini dilerim.

>> En son ve hakiki din olan İslam’ın yaşantımızdaki en önemli yönlendirici unsur olmasını, adalet ve d ür üstl üğ ün hakim olduğu sevgi dolu mutlu g ünlerle birlikte temenni ve niyaz eylerim. Kadir Geceniz kutlu olsun…

>> Kul bittim dediği anda Rabbi yettim der. Dermanı kulda aramamak, ellerimizi hep ona açmak ve dualarda unutulmamak dileğiyle Kadir geceniz m übarek olsun.

>> Sen öyle bir insan ol ki akıllara dursun sen ona buna değil Allah’a kulsun sen zulmettler için de parlayan nursun senin gibi dostun Kadir Gecesi M übarek olsun.

>> Bir bayram g ül üş ü savur göklere eski zamanlara, g ül üc ükler getirsin, öyle içten, öyle samimi olsun, gözyaşlarını bile tebessume çevirsin. Hayırlı Kandiller.

>> G üneş geçer gece gelir. Yaşam biter, öl üm gelir. Unutulduğunu sansa da insan, her önemli g ünde akla ilk y ürekten sevilenler gelir. Y üz ünde nur, aklında ilim, kalbinde Allah, La ilahe illallah. Kadir geceniz m übarek olsun.

>> M übarek Kadir Gecenizin en derin sevgi ve saygılarımla kutlarım. Dareynde c ümlemize afiyet ve selametler dilerim. Nice mutlu ve kutlu g ünlere saadet, devlet, izzet ve şefkatle erişmenizi temenni ve niyaz ederi. Kadir Geceniz m übarek olsun…

[reklam2]

>> Kardeşliğin, dostluğun, sevginin, umudun hayatınızda hep olduğu, dualarınızın kabul edildiği bir Kadir Gecesi geçirmeniz dileklerimle Kandilinizi tebrik ederim.

>> Cennet nerededir bilir misin? G ülen gözlerde, tatlı sözlerde, mutlu y üzlerdedir. Bazen gecelerde, bazen g ünd üzlerdedir. Ama en g üzeli kalplerdedir. Kalbi g üzel t üm sevdiklerimin Kadir Gecesini kutlarım…

>> Sade duygular y ükselsin göklere, y ükseklerde hafakan, gözlerde yaşlar, ona susamış dudaklar kadar, açılan eller var. Kadir Geceniz M übarek Olsun.

>> Ya Rabbim, cezadan affına sığınırım, gazabından rızana sığınırım, senden sana sığınırım. Zatın y ücedir, seni övmek için kelime bulamıyorum. Sen kendini övd üğ ün gibisin. (Peygamberimizin Kandil Duası) ÂMİN… Hayırlı Kandiller.

>> Ne zaman ki iyiki”lerimiz keşke”lerimizden önde gider; O zaman hayatı yaşarız. Oysa çoğumuzu hayat yaşıyor. İyiki”lerle dolu bir yaşam dileğiyle hayırlı kandiller.

>> Arşı Ala’nın kapılarının ardına kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı bu m übarek bir gecede d üşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle! Kadir Geceniz m übarek olsun.

>> Ey Rabbim, dinimizden dolayı bizi zillete d üş ürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslam’ın yolundan ayırma. Kadir Geceniz m übarek olsun…

>> Ömr üne öm ür katılsın, gönl üne meltem saçılsın. Bu m übarek gecede melekler dört bir yanını sarsın. Derdine derman, gönl üne iman dolsun. Kadir Geceniz m übarek olsun…

>> Ey Rabbim! Razı olacağın amellerle s üsle ömr üm üz ü, Razı olacağın kullarından eyle bizi. Kadir Geceniz M übarek Olsun.

>> Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, göz üne nur, gönl üne huzur getirsin. M übarek Kadir Geceniz hayırlı olsun…

>> T üm y ürekler sevinç dolsun. Umutlarınız gerçek olsun. Acılarınız unutulsun. Dualarınız kabul ve m übarek Kadir Geceniz hayırlara vesile olsun…

>> Kul fanidir, yol mukaddes. Bir g ün verilecek son nefes. Ne makam kalıcı, ne de heves. Sadece Kurandır gerçek adres. Y üreğin cennet gibi g üzel, cennet senin gibi özel y üreklerle dolsun. Kadir Geceniz m übarek olsun…

>> Merhameti sonsuz olan y üce Allah, kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın O’nun y üce katına iletilmesine vesile olan kandiliniz m übarek olsun.

>> Bug ün kandil bug ün kadir gecesi Allah ettiğiniz Duâ larınızı kabul etsin inşallah Kandiliniz m übarek olsun.

>> Her kim, imanından dolayı ve m ükafatını yalnız Allah’tan umarak?Kadir Gecesi‘ni ihya ederse, geçmiş g ünahları affedilir.
Hz. Muhammed (s.a.v). Bug ün ettiğimiz b üt ün ibadet ve dualarımız kabul olsun. Kadir geceniz m übarek olsun.

>> ‘Gön ül d ünyanda ‘ALLAH’ I bulduysan, öl üm de g üzeldir, öm ür de.Eger kalbini ALLAH’IN isimleriyle s üslediysen nefes almakta g üzeldir, vermekte.Yolun ‘HAK’ yoluysa kosmakta g üzeldir, y ür ümekte.. Hz. Ibrahim (a.s) gibi teslim oldun mu ALLAH’A atese atilsanda g ül olmakta g üzeldir,k ül olmakta. bu m übarek g ünde affedilmek duasiyla… Hayırlı Kandiller.

kadir gecesi mesajlari görselleri:

kadir gecesi mesajlari

kadir gecesi mesajlari

kadir gecesi mesajlari

kadir gecesi mesajlari

kadir-gecesi-mesajlari-4

kadir gecesi mesajlari

kadir gecesi mesajlari

kadir-gecesi-mesajlari-2

Sponsor Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ