2016 Berat Kandili Mesajı Kısa

2016 Berat Kandili Mesajı Kısa

Bir avuç alkış, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır tüm mesafeleri, kalbiniz nurlu ve mutlu, Berat kandiliniz kutlu olsun.

Ne zaman ki iyiki’lerimiz keşke’lerimizden önde gider; O zaman hayatı yaşarız. Oysa çoğumuzu hayat yaşıyor. İyiki’lerle dolu bir yaşam dileğiyle Berat kandilizi kutlu olsun.

Allah seni toplasın! eskiler böyle dua edermiş. Ne güzel bir duadır bu Ya Rab! Allah seni toplasın; gözünü, kulağını, aklını, yüreğini, hayalini toplasın, sana ‘el’ olan sınırlardan. Allah seni toplasın, toplamazsa dağılacaksın çünkü, dağılınca da dağıtacaksın. Rabbim cümlemizi Berat Gecesi hürmetine toplasın, Berat geceniz mübarek olsun.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak. Berat kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Berat kandiliniz mübarek olsun

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice Berat kandillerine.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan berat kandiliniz mübarek olsun.

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, beraat kandiliniz mübarek olsun.

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Beraat kandiliniz mübarek olsun.

[reklam2]

Kulun rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan yüce allah tüm dualarımızı kabul etsin.

berat-kandili-mesajlari-kisa (1)

berat kandili mesajı kısa

berat kandili mesajı kısa

berat-kandili-mesajlari-kisa (3)

berat kandili mesajı kısa

berat kandili mesajı kısa

berat-kandili-mesajlari-kisa (5)

berat kandili mesajı kısa

berat kandili mesajı kısa

Sponsor Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ