Kurban Bayramı Mesajları 2017

Kurban Bayramı Mesajları 2017

Kurban Bayramı mesajları.

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Kurban Bayramınız mübarek olsun!

Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu güzel günde dualarınız kabul olsun.

Mübarek Kurban Bayramını ailenizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar…

Küskünlerin barıştığı, ailelerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.
Gönüller bir olsun bu bu güzel düşüncelerimiz hem fikir olsun Allah’ın yolunda, hayırlara vesile olsun bu mutlu gün tüm Müslümanlara Kurban Bayramı‘nız mübarek olsun canım dostlarıma.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce yaradana sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu olsun…

Dilimizi, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Kurban bayramı dileriz. Hayırlı Bayramlar…

Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, güzel günlere haberci olmasını temenni ederim.

Kurban Bayramınızı kutlar, bu mübarek günlerin Yaradana ve Efendimize biraz daha yaklaşmak için vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederim.

Allah bayramınızı hayırlı mübarek eylesin, inayetiyle gönlünüzü dolaşsın ve sizleri ağır bir sorumluluk altında tutmasın. Kurban Bayramınız Kutlu Olsun…

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Adadığımız kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Dualarım sizinle bir daha ki Kurban Bayramında iyi anılara imza atmak dileği ile Kurban Bayramı’nız hayırlı olsun.

Bin damla su serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne, Bütün duaların gerçek olsun, Duaların kabul olsun bu bayramda. Kurban Bayramın mübarek olsun!

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının güçlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramın mübarek olsun!

Kurban Bayramı tüm İslam Alemine mubarek olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun. İyi Bayramlar…

Kurban Bayramı mesajları.

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde ailem vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun! https://anlamli-guzelsozler.com/kurban-bayrami-mesajlari-2016.html

Sevinç ve mutluluk dolu bir umutla geldi Kurban Bayramı, bu güzel günün mübarek bayramı bizlere mutluluk, huzur, güzellikler nasip etsin, bütün Müslümanlara hayırlı Kurban Bayramı diliyorum.

Mutluluk, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

[reklam2]

En delice esen seher yeli, en güzel günler, en parlak gecedir bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.

Arkadaşlığı, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

kurban-bayrami-gorselleri-21

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj yakınlaştırır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun!

Adaletin terazisi, varlığın yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan yüce yaradan Allah, hayırlı dualarda bulunan müminlerinin dualarını kabul eder, bu hayırlı bayramda da dualarımız yüce Allah’a. Mübarek Kurban Bayramınız hayırlara vesile olur inşallah.

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede sevinçli ve huzurlu , yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara…

Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevginizkanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun…

Kurban Bayramı mesajları.

Hayır kapılarının sonuna kadar aralanmış, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramı.nın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun.

Güzel düşünceler kalplere dolarsa güzel dualar olur, dua ise yüce Allah’a gider nur olur, gökyüzünde buluşan dualarımızın nurlanması ümidiyle Kurban bayramınızı kutlarım.

Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve arkadaşlığımızın en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Bu mutlu bayram gününde , güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun..

Bugün bayram bu sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!

Bir Kurban Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle ulusumuza, ulusumuza ve de müslümanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah.tan diliyoruz. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

Hep sevdiklerimizle bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Kalpler ancak yaradanı anmakla huzur ve saadete erebilir. Dua ve selam ile Kurban Bayramınızı kutlarım.

Varlığı sonsuz olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Sevinç ve özlemle beklenen Kurban Bayramı geldi, hoşgeldi. Mübarek Kurban bayramı ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

Dillerimizi, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz.

Bir bayram sevinci savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi bayramlar!

Kurban Bayramı mesajları.

Kurban Bayramı’nın milletimizin diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.

Her şeye kadir olan Yüce yaradan, bizleri, doğru yoldan ve ailemizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

Yaradanı tanıyan ve itaat eden zindanda da olsa bahtiyardır. O’nu unutan, sarayda da olsa zindandadır, bedbahttır. Allah c.c adadığımız kurbanlarımızı kabul etsin. Bayramınız kutlu olsun.

Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…

Küskünlerin barıştığı, ailelerin bir araya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız mubarek olsun.

Dilerim ki her anın şu an bu kurban bayramı mesajını okurken ki gibi mutlu, huzurlu, sevinçli olur. Kurban Bayramın kutlu olsun

Tüm kalpler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul ve bayramınız kutlu olsun.

Allah’ın bereketi üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allah’tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet, yuvan huzurlu, kalbin Allah ile dolu bayramın mübarek olsun.

Zamana ve mekana sığmayan bir rahmetle bereketlenmek ve bağışlanmıs olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle Bayramınız mübarek olsun.

Ne mutlu ki Allah c.c ‘a kurban olan canlara. Kurban Bayramınız mübarek olsun…

Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek temennisiyle. Kurban Bayramınızı en içten dileklerime kutlarım.

Kalbimde damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Kurban Bayramın kutlu olsun…

Mutluluk içinde , ailenizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle… Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.

İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, yeriniz cennet hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Bu gün yanakların öpülmekten solsun, miden 5 kg şekerle dolsun, cüzdanını bücürler soysun, gönlün huzura doysun, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

En güzel Anıları birlikte paylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda yaşamak dileği ile Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Kurban Bayramı mesajları.

Telefonum telefonunuzun bayramını içten dileklerle kutlar, uzun batarya ömürleri diler.Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Rabbimin sevdiği, sevdirdiği, sevindirdiği ve razı olduğu kullardan olabilmek ümidi ve niyazı ile Kurban Bayramınız mübarek olsun…

Gömleğiniz loft, pantolonunuz Diesel, bayramınız mübarek olsun.

Evinize çiçek Kokusu Essin Kalplerinize ALLAH iyilik versin Bu bayramdada Ellerimiz herzamanki gibi Mutlulukla Birleşsin. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Bizi yaratan rabbimize şükürler Olsun, Bütün müslümanlara Hayırlı Olsun, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.

Minareden atlarım, kurban bayramını kutlarım.

Kardeşliğin yaratıldığı, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara…Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…
İyi bayramlar, gerçi sana her gün bayram ama olsun.Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok semaya kaldırın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun.

Kurban Bayramı mesajları.

Her bayram biraz mutluluk birazda huzurdur, aslında özlemdir, hatırlanmak isteğidir, zaman direniştir, umut tadında mutlu bir Kurban Bayram’ı dileğiyle…

Adadığımız kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Zor gelir uzakta olmak sevdiklerimizden ve sevenlerden, bir yerde sevinçtir hatırlamak ve hatırlanmak bu günde, unutmadık sizi kalbimizdedir yeriniz, unutmayın bizi biz sizi sevenlerdeniz! Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…
Buraları yıkılıyor, nur’dan yıkılıyor, Hergün peşime şeytan takılıyor, Ben islamı seçtim yönüm doğru, İndir başını hadi secdeye doğru. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

En güzel kurban bayramı anılarını yalnızca bir gün değil hergün güzel bir anı olarak geçmesi dileğiyle… Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Unutulmayan çok güzel anıların bu kurban bayramı yaşanması ve gelecek bayramlara da ulaşması dileğiyle Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Bak anlaşalım. mendil şeker ve harçliğimi Peşin alirim. Seninkinide Taksite Böler üzerine yatarim. Ehh sartLarimi Kabul edersen Bayramını Candan Kutlarım..

Çok güzel bir güneş doğdu bugün. O güneş hep senin ve sevdiklerin için parlasın. Işıl ışıl günler bizimle olsun. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Havai’de evin Miami’de yazlığın olsun salonunda lcdin olsun,Yanında sevdiklerin uzağında düşmanın olsun, Dokunduğun altın tuttuğun elmas olsun Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Rabbimiz yaradanımız, fikrimizi zikrullah, kalbimizin nuru Resullulah, evvelimiz Allah, ahirimiz Allah, rehberimiz Kelamullah, Rabb’imiz hayırlara ihsan et bu Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Çocuk olmak gerekmiş bayram güzel geçsin diye.. biraz şeker, biraz sevgi gönderiyorum sana. kalbin kocaman, içindeki çocuk küçücük kalsın diye..Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Yaşam nefes alıp verdiğimiz kadardır, gerçek yaşam ise mutlul anılar yaşadıkça anlaşılır. Bu güzel günde tüm sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Tatlı rüzgarların yaladığı selvi ağaçlarının altına saçılan bonbon taneleri sizin olsun, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Cennetin güzellikleri dolsun içinize, dargınlıklar son bulsun bu mübarek günde, anılarımıza bir hatıra yazalım hepbirlikte, Sevdiklerimiz Mutlu Olsun Ömür boyu sevgilerle… Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Sen var ya sen…Dünyanın en güzel,yüreği sevgi dolu,bilgili,çok yakışıklı, centilmen birinin yazdığı mesajı okudun.hadi iyisin,seninde Kurban Bayramın Mubarek Olsun!

Kurban Bayramı mesajları.

Bu bayram günleri insanlar arasındaki sevgi ve saygının karşılıklı göstergesidir. Bayramlar küslerin barıştığı , kötülüklerin unutulduğu ve kardeşçe selamlaştıkları günlerdir. Her gününüzün bayram tadında geçmesi dileğiyle… Kurban Bayramın Mubarek Olsun!

Yaşamaktır Hayatı sevinçlerle, sevmektir sevilenleri güzel günde hatırlamak, En güzel Anıları Ufakta Olsa bir mesajla Hatırlamaktır, Bu Bayramda Unutulmadığınızı Bilmenizi isteriz. Kurban Bayramın Mubarek Olsun!

Kalpler sevgiyi paylaşmak , insanlar da yalnızlığı paylaşmak için vardır. Bu bayramı tüm sevdikleriniz ile bir arada sevinç içinde , ağız tadıyla geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramın Mubarek Olsun!

Bugün ellerin öpülmekten solsun, miğden kurban etiyle dolsun, cüzdanını mahalle bücürleri soysun. Kurban Bayramın Mubarek Olsun!

Herkes kurban keser, herkesin kurbanı belli. Ama ben senin sevgi kurbanın olayım, nedersin.Kurban Bayramın Mubarek Olsun!

Varlığın daim, yolun açık, kalbin dolu olsun. Kurban Bayramın Mubarek Olsun!

Mübarek Kurban Bayramı tüm İslam Alemine Mübarek olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Kurban Bayramın Mubarek Olsun!

 

Bu konuyu hazırlamada emek sarf eden Sözler Alemi‘ne Teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sponsor Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ